Home > Sport en Spel > Jucad Drives


Jucad Drive
Jucad Drive
€ 2.990,-
Jucad Drive SL Travel 2.0
Jucad Drive SL Travel 2.0
€ 3.990,-
Jucad Drive SL 2.0
Jucad Drive SL 2.0
€ 3.799,-

Jucad Drive
De Jucad Drive met zijn unieke, licht glanzende oppervlakte onderscheidt zich door zijn functionele bediening en hoogwaardige verwerking. Door zijn elegante lijnen zonder zichtbare kabels, batterijen en motoren werkt de Jucad Drive zo sierlijk als een niet-aangedreven trolley. Met slechts 5,5 kg is de lichtgewicht een absolute leider onder de elektrische trolleys! Ondanks dat is er geen gewicht limiet voor de golftas. Met de traploze gashendel wordt de Jucad Drive in beweging gezet en biedt het beste rijcomfort door zijn beproefde JuCad techniek. De krachtige traction aandrijving kan zodoende ook in heuvelachtige condities zijn rijcomfort bewijzen. Na afloop van de golfronde is de trolley in een paar handgrepen snel en vlak in te klappen en kan in de trolleylocker of in de kofferruimte opgeborgen worden. Start de JuCad Configurator automatische vooruitloopfunctie (10, 20, 30 meter) inklap- en draaibaar steunpunt voor de golftas, boven en onder extreem stabiele lichtloop wielen parapluhouder voor de JuCad paraplu lithium-high-performance accu tot wel 45 holes, inclusief laadapparaat gewicht frame incl. wielen: 7,2 kg optie: afstandsbediening Comfort en optiek eenvoudige bediening door de traploze gashendel in hoogte verstelbare stuurstang licht te trekken en te duwen ook zonder accu het beste rijcomfort vanwege de stille tractieaandrijving door 2 krachtige motoren geen zichtbare kabels, accu's en motoren elektronische bergrem (Tempomat) banden met luchtdemping, banden verwisselbaar. Keuze uit verschillende kleuren voor velg en band zonder meerkosten (start hiervoor de Jucad Configurator). Is eenvoudig en vlak in te pakken.

Jucad Drive SL Travel 2.0
De JuCad Drive SL Travel 2.0 is de meest verkochte elektrische JuCad Trolley. Stel een persoonlijke elektrische of manuele JuCad trolley samen. Start de JuCad Configurator. Met zijn 5,9 kg is de JuCad Drive SL Travel 2.0 een vlieggewicht onder de trolleys. Deze superlichte titanium trolley biedt absolute stabiliteit en garandeert u een sportieve elegantie en een maximale flexibiliteit. De exclusieve elektrische trolley vervaardigt van hoogwaardig titanium beschikt over een aanvullende Travel steekverbinding en heeft een mini pakketgrootte van slechts 65x35x15 cm. Hierdoor past hij niet alleen in elke sportauto, maar kan hij ook meegenomen worden in de travelcover, waardoor u slechts met één bagagestuk hoeft te reizen. Een milieuvriendelijk lithium high-performance accu zorgt voor rijkelijke capaciteit en wordt niet zichtbaar opgeborgen in de golftas. Het intelligente JuCad-Traction-System bestaat uit een permanente tweewiel aandrijving met 2 hightech motoren en een elektronisch remsysteem biedt optimale rijeigenschappen op Heuvelachtige baanomstandigheden. De comfortabele draaischakelaar (gashendel), voor de vrijloop en het voorwaarts/achterwaarts rijden en de nuttige vooruitloopfunctie geven de trolley een bijzonder kenmerk. De extreem stabiele en lichte titaniumglasfiber lichtloop wielen brengen de Formule 1-Techniek op de fairway en bied een perfect rijcomfort. De trolley wordt geleverd zonder afgebeelde cartbag. Eenvoudige bediening door de traploze gashendel In hoogte verstelbare stuurstang Draaischakelaar voor voorwaarts- en achterwaarts functie, vrijloop Automatische vooruitloopfunctie (10, 20, 30 meter) Licht te trekken en te duwen ook zonder accu Het beste rijcomfort vanwege de stille tractieaandrijving door 2 krachtige motoren Geen zichtbare kabels, accu's en motoren Elektronische bergrem (Tempomat) Inklap- en draaibaar steunpunt voor de golftas, boven en onder Extreem stabiele titanium-glasfiber-lichtloop-wielen Banden met luchtdemping, banden verwisselbaar. Keuze uit verschillende kleuren voor velg en band zonder meerkosten Eenvoudig en klein in te pakken, met extra steekverbinding voor de mini pakketgrootte Parapluhouder voor de JuCad paraplu Lithium-high-performance accu inclusief laadapparaat, goed voor minimaal 45 holes bij een volgeladen accu. Gewicht 5,9 kg Optie: afstandsbediening (let op: advies is om de afstandsbediening direct bij aanschaf van de trolley te bestellen)*.

JuCad Drive SL 2.0
De JuCad Drive SL 2.0 is de meest verkochte elektrische JuCad Trolley. Stel een persoonlijke elektrische of manuele JuCad trolley samen. Start de JuCad Configurator Met zijn 5,9 kg is de JuCad Drive SL 2.0 een vlieggewicht onder de trolleys. Deze superlichte titanium trolley biedt absolute stabiliteit en garandeert u een sportieve elegantie en een maximale flexibiliteit. De exclusieve elektrische trolley vervaardigt van hoogwaardig titanium beschikt over een aanvullende Travel steekverbinding en heeft een mini pakketgrootte van slechts 65x35x15 cm. Hierdoor past hij niet alleen in elke sportauto, maar kan hij ook meegenomen worden in de travelcover, waardoor u slechts met één bagagestuk hoeft te reizen. Een milieuvriendelijk lithium high-performance accu zorgt voor rijkelijke capaciteit en wordt niet zichtbaar opgeborgen in de golftas. Het intelligente JuCad-Traction-System bestaat uit een permanente tweewiel aandrijving met 2 hightech motoren en een elektronisch remsysteem biedt optimale rijeigenschappen op Heuvelachtige baanomstandigheden. De comfortabele draaischakelaar (gashendel), voor de vrijloop en het voorwaarts/achterwaarts rijden en de nuttige vooruitloopfunctie geven de trolley een bijzonder kenmerk. De extreem stabiele en lichte titaniumglasfiber lichtloop wielen brengen de Formule 1-Techniek op de fairway en bied een perfect rijcomfort. De trolley wordt geleverd zonder afgebeelde cartbag. Kenmerken: Eenvoudige bediening door de traploze gashendel In hoogte verstelbare stuurstang Draaischakelaar voor voorwaarts- en achterwaarts functie, vrijloop Automatische vooruitloopfunctie (10, 20, 30 meter) Geïntegreerd technologiepakket; elektronische parkeerrem aan beide zijden, magnetische stekker en laadstatusweergave Licht te trekken en te duwen ook zonder accu Het beste rijcomfort vanwege de stille tractieaandrijving door 2 krachtige motoren Geen zichtbare kabels, accu's en motoren Elektronische bergrem (Tempomat) Inklap- en draaibaar steunpunt voor de golftas, boven en onder Extreem stabiele titanium-glasfiber-lichtloop-wielen Banden met luchtdemping, banden verwisselbaar. Keuze uit verschillende kleuren voor velg en band zonder meerkosten Eenvoudig en klein in te pakken, met extra steekverbinding voor de mini pakketgrootte Parapluhouder voor de JuCad paraplu Lithium-high-performance accu inclusief laadapparaat, bij volle accu goed voor maximaal 45 holes. Gewicht 5,9 kg Optie: afstandsbediening (let op: advies is om de afstandsbediening direct bij aanschaf van de trolley te bestellen)*.

Airhockeytafels | BeerPong | Biljarttafels | Bingo | Boksartikelen | Braces | Carbon Hockeysticks | Dartbords | Fitness | Gezelschapsspellen | Hardloopschoenen | Hoverboards | Jucad Drives | Pokersets | Pooltafels | Ruitersport | Schaakklokken | Sjoelbakken | Sportdranken | Sportschoenen | Sportsupplementen | Sportvoeding | Tafeltennistafels | Tennisschoenen | Trampolines | Voetbaltafels | Wandelschoenen

Facebook Twitter Google+ LinkedIn print